čtvrtek 21. dubna 2016

Scrapbooková výměna / DESIGN TEAM


A je to TADY! Některé z vás již jistě pilně lepí "cizí" fotky z naší scrapbookové výměny, ale jak jsme se s tím popraly my?



ALONA pro Silvii

Na fotku od Silvie jsem se hodně těšila. Je mi blízká její barevnost a nesvázanost tvorby, a tak jsem si říkala, že to bude jednoduché. Challenge ale přišla v podobě fotky - rodinné foto s poznámkou, že stránka má přijit do rodinného alba. Uff, taková obrovská zodpovědnost. Jak udělat stránku, aby byla podzimní, rodinná, decentní a zároveň odvázaně barevná? Zachránil mě teplý podzimní PA kit a akvarelové pastelky. Vznikla tak "květinová zahrada", která je pro mě vždy spojená s rodinou.


VALIKA pro Leu

Pri našej Leuške mi bolo jasné, že budem scrapovať Božina a veľmi som sa potešila, pretože je to mimoriadne fotogenický fešák.  Leuška mi poslala 2 fotky a jedna jeho póza mi pripomínala ako keby sedel na tróne. A bolo to jasné!  Pekne som poprosila môjho Vila či by mi pomohol a spravil koláž, na ktorej by Božin sedel na kráľovskom tróne. Vilo súhlasil a výsledok môžete vidieť na výslednej stránke. Týmto by som sa chcela poďakovať aj Aničke, s ktorou som diskutovala o českej gramatike


PAVLÍNA pro Lucku

Lucka skvěle fotí a má doma Malého prince! Co víc si přát? Celé moje scrapování se točí kolem mých dětí, takže "nové" dítě mě velice bavilo. Citát z Malého prince byl jasný hned, když fotky přišly - malý Matteo je jeho dokonalý dvojník. A ve svých třech letech asi může mít podobné šrouby v hlavě jako: "Svítí hvězdy na nebi proto, aby našel každý tu svou?"


SILVIE pro Alenu

Losování bylo naprosto spravedlivé, za přítomnosti notáře, ale já si strašně ráda vylosovala Alču a její čičinku. S Alčou milujeme stejné barvy, a protože pro mě je největší problém vybrat ten správný podkladový papír, prostě jsem vzala růžovou, modrou a zelenou a papír si vyrobila. Samozřejmě nesmí chybět hvězdy a škoda, že na fotce není moc vidět, jak je to do výšky! :D A svět je náš!


JANA B. pro Luciu

Když mi ve schránce přistály fotky od Lucky Barabas, polila mě horkost ... tak tady přestává všechna sranda! Ale zároveň to byla opravdu výzva, neboť už dlouho jsem chtěla udělat hodně prázdnou stránku, ale jakože hodně prázdnou. Z došlých fotek jsem si vybrala nádherné růže, udělala pro mě neobvyklou kompozici a skoro vůbec nezdobila. Kytice růží je totiž sama velkou ozdobou!


JANA V. pro Alonu

Nad Aloninou fotkou jsem okamžitě zaplesala...budu si totiž moci scrapnout růžovou! jupííí!!! S chutí jsem vytahala vše růžové, co jsem našla. Při tvoření mi opět došlo, jak jsem strašný puntičkář na barvy, tzn. že barvy z fotky musí korespondovat se zbytkem. A nestačí, že růžová je růžová, zelená zelená , musí to být TA správná barva! Nakonec mi asi nejvíc vytrhl trn z paty PL kit+další ozdoby z Creative kitů, které ty správné barvy měly:-) A protože jsem taky tak trochu hračička, tak mě baví se vyblbnout s detaily a tady jsem dostala skvělou hozenou rukavici... kdo najde dva ušáky?! Ale jinak vám povím, že to je sakra zodpovědnost dělat pro někoho jiného, snad to tady splnilo očekávání a bude se Aloně líbit.


LUCIA pro Aničku

Už to, že som stránku tvorila pre Aničku, bola veľká česť :D A bola to radosť tvoriť - s čierno-bieou fotkou a citátom to šlo samo... Keď máte biely podklad a čierno-bielu fotku s čiernym textom, mám pocit, že čokoľvek farebné pridáte, je to ok. Farebné vellum srdiečka teda sadli a stránka bola hotová.


ALENA pro Janu B.

Od Janičky jsem dostala na výběr dvě fotky. Nakonec jsem zvolila nádhernou fotku západu slunce a hned jsem věděla, že na ni padnou poslední zbytky kolekce od Teresy Collins. Stránka se scrapovala jedna radost. Když je krásná fotka, jde to samo. Doufám, že jsem udělala radost a bude se pyšnit někde v albu roku 2012.


LUCIE pro Pavlínku

Já jsem tvořila na poslední chvíli, až po odjezdu do Indie. Nemám tady žádné scrap potřeby, a tak jsem musela tvořit digitálně. A jsem za to ráda, dlouho jsem to chtěla vyzkoušet a potřebovala jsem akorát popostrčit, za což děkuju Pavlínce. Stránku jsem skládala v PicMonkey a šlo to překvapivě rychle. Z fotek, co mi Pavla poslala, jsem vybrala tu, která mi byla nejbližší jemnými barvami, ale jinak byly všechny krásné a spojené se super příběhem. Byla to moje první třicítková stránka, ale rozhodně ne poslední.


LEA pro Valiku

Nejdřív jsem měla problém vybrat fotky, které budu scrapovat. Valika jich poslala několik s krátkým popiskem. Všechny měly pro Valiku zvláštní význam, takže asi 3 dny jsem rozmýšlela. Nakonec jsem vybrala 2 fotky z procházky, které byly focené 50 let starým manuálním foťákem. Opět jsem cítila obrovskou zodpovědnost! Původně byly fotky z procházky 3 a já jsem si dovolila je rozdělit! No snad mi to prošlo... . Ale jinak jsem si tvoření moc užívala a těšila jsem se, co mi přijde a od koho .


ANIČKA pro Janu V.

Jako parťáka do výměny jsem dostala Janu V. a tím taky jasný formát stránky - 8"x11". Musela jsem si to samozřejmě několikrát přeměřit, abych si byla jistá, že právě TOHLE je ten správný rozměr . Měla jsem na výběr ze tří fotek, z toho jedna - hlavní - se měla použít určitě a měla být větší než ostatní. Vyvolala jsem si ji na velkorysý rozměr 10x10 cm a až pak jsem zjistila, jak je vlastně tato stránka oproti klasické "třicítce" malinká! Nakonec jsem si do ní střihla, a zmenšila jsem i doprovodnou fotku. A teď TY BARVY! Janička má většinou všechno takové modro-zelené a pastelové. Ale tady bylo jasné, že se nevyhnu kombinaci červené se zelenou - a to nejsou Vánoce :D Chtěla jsem LO udělat hlavně zelený a červenou použít jako takovou kontrastní tečku na závěr. Doplnila jsem to všechno už jenom bílou a potištěným vellumem. Pod fotku jsem našla super visačku z meče pana Normana (všechno se hodí!). A díky bohu za psací stroj.

10 komentářů:

  1. No teda všem se Vám to neskutečně povedlo .... to je krásy ...

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, krásný to máte, všechny! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Holky super, máte to krásné!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, smekam! Krasne stranky jste vytvorily!

    OdpovědětVymazat
  5. Jste šikulky, jedna vedle druhé, moc povedené. Už se těším na výsledky ostatní výměny.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavá výměna s krásným výsledkem!

    OdpovědětVymazat
  7. To je úžasné. Všem se vám to moc povedlo. Krásné výměny. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  8. To je úžasné. Všem se vám to moc povedlo. Krásné výměny. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  9. No panejo! To je nadhera! Ja mam rozdelano a nejsem absolutne spokojena,tak budu asi menit :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover